مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی تشریح کرد:

باشگاه اجتماعی گوهرشاد پیشران در توانمندسازی بانوان

1404/02/02 اردیبهشت

باشگاه اجتماعی «گوهرشاد» مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با حضور ۱۶۰ بانوی نیکوکار ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد و در این مدت، بنیان فعالیت‌های خود را با مشارکت بانوان نیک‌اندیش و نیکوکار پایه‌ریزی کرد.

فاطمه دژبرد، مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در خصوص اهداف این باشگاه گفته است: با تأسیس باشگاه گوهرشاد، در نظر داریم تا فضایی را فراهم آوریم که بانوان نیکوکار در عرصه‌های مختلف اجتماعی فعالیت کنند و در قالب هفت رواق خدماتی به حل مشکلات خانواده‌ها و افراد نیازمند بپردازند.
دژبرد همچنین افزود: این باشگاه با الگوبرداری از منش نیکوکارانه بانو گوهرشاد بیگم، شخصیت برجسته تاریخ مشهد، و در راستای سیاست‌های بنیاد کرامت رضوی شکل گرفته است. هدف ما ایجاد بستری است که بانوان بتوانند در آن به‌طور سازمان‌یافته و هدفمند، به فعالیت‌های خیریه بپردازند.
به گفته فاطمه دژبرد جامعه مخاطب باشگاه گوهرشاد متشکل از زنان سرپرست خانوار طرح مادران ارزش آفرین، مادران دهک یک شکوه مادری و افراد معرفی شده توسط گوهر بانوان، خانواده دختران ماه، مادران منصرف از سقط احسان پذیر و همچنین زوجین محروم زندگی به سبک رضوی است.
لازم به ذکر است، این باشگاه تاکنون توانسته است با ارائه بیش از ۱۰۹۴ خدمت و ثبت مبلغ ۱۰میلیار ریال مشارکت نقدی و غیر نقدی قدمی امیدوار کننده و بزرگ در نخستین گام های آغازین خود برجای بگذارد.

خدمات هفت شبستان؛ از ازدواج تا حل بحران‌های اجتماعی

بنا بر توضیحات مدیر امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، باشگاه اجتماعی گوهرشاد در هفت شبستان تخصصی خدمات خود را به اعضا و جامعه هدف ارائه می‌دهد‌.

شبستان گشایش (اشتغال و کارآفرینی)

در این شبستان، فرصت‌های شغلی و دوره‌های آموزشی برای توانمندسازی بانوان جویای کار و همچنین حمایت های مالی از استارت‌آپ های مفید در حوزه فعالیت های بانوان و خانواده است.
دژبرد افزود: در نخستین گوهرواره، ۵ مورد به دوره‌های توانمندسازی و فرصت‌های شغلی معرفی شدند و در دهه کرامت ۲۶ نفر دیگر مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

شبستان وصال (ازدواج و خانواده)

این شبستان به مشاوره و آموزش های پیش از ازدواج، تأمین جهیزیه نوعروس و کمک‌هزینه مسکن برای زوج‌های جوان و کمک هزینه های رهن و اجاره خانواده های احسان پذیر  اختصاص دارد. دژبرد در این خصوص اشاره کرد: در نخستین گوهرواره، ۲ مورد اجاره معوقه منزل تأمین و تسویه شد و در نیاز های شناسایی شده گوهرواره عید، ۲ بسته جهیزیه و ۱۱ مورد کمک‌هزینه اجاره و رهن مسکن به زوج‌های نیازمند پیش بینی شده است.

شبستان همدلی (خدمات اجتماعی)

این شبستان که سالمندان، خانواده های نیازمند و کودکان بی سرپرست را بطور ویژه شامل مخاطب قرار داده است، به تأمین معیشت و  تأمین اقلام ضروری زندگی برای خانواده‌های نیازمند اختصاص دارد. دژبرد به عملکرد باشگاه در نخستین گوهرواره اشاره کرد و گفت: ۶۰۵ حواله خرید لباس عید، ۳۹۱ وعده افطار گرم و ۴۴ بسته معیشتی در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد. در گوهرواره عیدانه نیز ۳۵ خدمت اجتماعی هدفمند نیازسنجی شده است.

شبستان روشنایی (فرهنگی و تربیتی)

این شبستان به برگزاری دوره‌های سواد رسانه‌ای، تربیت فرزند و مهارت‌های زندگی اسلامی و همچنین تامین کمک هزینه تحصیلی و آموزشی دانش آموزان احسان پذیر اختصاص دارد و ویژه مادران، معلمان، دانش آموزان و دختران جوان است. دژبرد توضیح داد: در نخستین گوهرواره، ۴۰ بسته اسباب‌بازی و لوازم‌التحریر توزیع شد و در گوهواره عیدانه نیز ۶ مورد خدمت فرهنگی تربیتی نیاز سنجی شده است.

شبستان شفا (بهداشت و سلامت)

در این شبستان، خدمات پزشکی، روانشناسی سلامت، تغذیه سالم، مشاوره بهداشتی و پوشش هزینه درمان برای بیماران خاص ارائه می‌شود. مدیر امور بانوان بنیاد کرامت گفت: در نخستین گوهرواره، ۲ کمک‌ هزینه درمان برای بیماران مبتلا به سرطان و اعصاب و روان ارائه شد و در برنامه‌های دهه کرامت نیز به ۱۴ بیمار نیازمند کمک دارویی و درمانی خواهیم کرد.

شبستان امید (بحران‌های اجتماعی)

در این شبستان، پشتیبانی روحی–روانی و مهارت‌آموزی برای بانوان و کودکان آسیب‌دیده از بحران های اجتماعی مثل اعتیاد و طلاق و حوادث طبیعی و غیر طبیعی مثل سیل و زلزله و جنگ و… انجام می گردد‌.

شبستان دلگشا ( تفریح و نشاط اجتماعی)

این شبستان با هدف افزایش نشاط اجتماعی، سفرهای زیارتی–تفریحی، برنامه‌های ورزشی و جشن‌های هنری برای بانوان برگزار می‌کند. دژبرد اظهار داشت: در دهه کرامت، ۱ مورد برنامه فرهنگی و تفریحی تحت این عنوان نیاز سنجی شده است که انشاالله انجام خواهد شد.

افزودن دیدگاه نسبت به خبر فوق: