جای تعجب نیست، نیشابور باشی و هر لحظه عطر و شمیم امام رضا(ع) را استشمام کنی و دل در گرو این امام رئوف نداشته باشی.
ساعت 5 بامداد پس از اقامه نماز صبح به پارکینگ خدام می روم جایی که قرار است به اتفاق خدام حرم نورانی امام رضا(ع)، مسیر 180 کیلومتری به روستای حسین آباد جنگل را طی کرده و برای پوشش خبری آئین افتتاح پروژههای عمرانی، خدماتی و زیرساختی این روستا که به همت بنیاد کرامت آستان قدس رضوی احداث شده است، شرکت کنم.
پس از حدود سه ساعت و عبور از شهرستان نیشابور و در جاده منتهی به سبزوار به روستایی می رسیم که «حسین آباد جنگل» نام دارد و جزو روستاهای موقوفه آستان قدس رضوی است. ما چه می دانیم شاید مسیر عبور امام رضا(ع) به طوس بوده باشد. آری نیشابور، روستای حسین آباد جنگل، همه یک صاحبخانه دارد به نام امام رئوف.
اصلا اینجا و هرکجا که موقوفه خورشید هشتم قلمداد می شود، نسیمی از مشهد امام رضا(ع) در آن جا می وزد.
به روستا که می رسیم خادمان امام هشتم اسپنددودکن ها را آماده می کنند و چند خادم دیگر چوپ پر به دست می گیرند. به همراه قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی و جمعی دیگر از مسئولان آستان قدس رضوی و مسئولان شهرستان نیشابور در ابتدا با حضور در گلزار شهدای روستا با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان همراه با اجرای گروه سرود مدرسه ادای احترام می شود. استقبال شورانگیز همراه با گرمای عشق و همدلی با نام امام رضا (ع) سرمای هوا را بی اثر کرده بود.
افتتاح خانه عالم روستا، جدول گذاری، آسفالت و بهسازی معابر، آغاز به کار مرکز کارآفرینی مزین به نام مادر امام رضا(ع)، افتتاح خانه ورزش از جمله مهمترین پروژه های عمرانی و زیرساختی خدماتی بود که در این روز با حضور مقامات آستان قدس رضوی به بهره برداری رسید.
روستایی که در حال توسعه است
حجم بالای اجرای طرحهای عمرانی در این روستا به همت بنیاد کرامت رضوی بیانگر آن است که حسین آباد روستایی است که می خواهد روستا بماند، نمی خواهد از هوای شلوغی شهر تنفس کند، می خواهد خلوتی داشته باشد، تنهاتر بشود تا حرفش را بیشتر بشنوند.این روستا شلوغی های خودش را دارد و پر است از دل هایی که رنگ و بوی امام رضا(ع) را دارد.
آدم دلش می خواهد در خلوت کوچه پس کوچه های حسین آباد گم بشود چرا که هر کجا را می نگری به لطف ولی نعمت ایرانیان رونق گرفته است. کوچه های خاکی که آسفالت شده اند، معیشتی که به واسطه ایجاد اشتغال رونق گرفته است، زیرساخت هایی که در حوزه ورزشی و فرهنگی برای کودکان و دانش آموزان فراهم شده تا دل آنها را شاد و امید را در میان آنان زنده کند و ….
اشتغالزایی و مهاجرت معکوس از شهر به روستا هدف نهایی
حالا حسین آباد، با تخصیص اعتباری معادل 12 میلیارد تومان ظرف مدت دو سال با هدف محرومیت زدایی، به لطف امام رئوف آباد است.
بنیاد کرامت رضوی هر گوشه اش را اشتغالزایی کرده است. با احداث مرکز کارآفرینی حضرت نجمه خاتون، توسعه کشاورزی، رونق صنعت دامپروری و…. آباد شده است به طوری که سطح زیر کشت از 30 هزار هکتار ظرف دو سال به 90 هزار هکتار افزایش یافته است و دامدارانی که به دلیل کمبود نقدینگی قصد فروش دامهای اندک خود را داشته و بنای مهاجرت به شهر را داشتند با دریافت تسهیلات قرض الحسنه اقدام به خرید دام سبک اصلاح شده کرده و از مهاجرت منصرف شده اند. رونق صنعت دامپروری و تبدیل شدن روستا با فرصتهای شغلی متعدد به یک کارگاه عمرانی و مولد موجب ماندگاری جمعیت و جلوگیری از مهاجرت شده است.
ماجرای ویلچربرقی ابوالفضل
از جلوه های زیبای این روز ویلچر برقی سوار شدن ابوالفضل روستا بود. او که معلولیتش فرصتی برایش فراهم کرد تا زودتر از همه صدایش شنیده شود و به آرزویش برسد. وقتی صحبت از ویلچر فرسوده خود کرد در کمتر از سه ساعت به لطف امام رئوف و با یپگیری خادمان امام هشتم، ویلچر برقی به روستا رسید و او به آرزویش رسید و حاجت خودش را از امام رضا (ع) گرفت.
آری؛ این حرم برای نابینا، عصا، برای درمانده، پناه و برای ابوالفضل که پایی برای رفتن ندارد ویلچری فراهم می کند تا به راحتی حرکت کند و آسایش خود را مدیون امام هشتم بداند.
کاش از ابوالفضل می خواستیم از امام رضا بخواهد چشمی هم به ما بدهد تا جز رضای او را نبینیم و زبانی بدهد تا جز حرف او حرفی نزنیم.